Hapankaali-chorizokeitto

Pilko sipulit, porkkanat ja valkokaali mahdollisimman pieneksi.

Kuullota niitä halutessasi kattilassa.

Lisää joukkoon tomaattimurska, kasvisliemi, hapankaali, vesi ja sokeri.

(Sokeri pyöristää tomaatin metallista makua.

Keitä keitto lähes kypsäksi ja lisää chorizomakkarat.

Mausta halutessasi esimerkiksi chilillä ja suolalla.

Jos valitset yrttisen tomaattimurskan ja valkosipulisen hapankaalin, keiton mausteet ovat kohdallaan ilman lisämausteita.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 402 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hapankaali (Rasilainen)7.8g1.4kcal0.1g0.1g0g0.2g
Keräkaali, 100g1.9g0.5kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)1g0.3kcal0g0g0g0g
Fond du chef, vegetable. knorr (Unilever), annos 28g0.5g0.7kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska valkosip. (rainbow)7.8g3.1kcal0.1g0.6g0g0.1g
Vesi14g0kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g3.1g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Juokseva kasvisöljyvalmiste (Pirkka), annos 10g0.2g1.4kcal0g0g0.2g0g
Sokeri 0.2g0.8kcal0g0.2g0g0g
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 1.2g2.6kcal0.2g0g0.2g0g
Chorizo makkara (Pirkka), annos 100g1.8g6.2kcal0.4g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g36kcal1.6g2.4g1.8g0.8g
Valittu annoskoko39g18kcal0.8g1.2g0.9g0.4g
Annoskoko puolitettuna20g9kcal0.4g0.6g0.5g0.2g
Arvot/100g100g46kcal2g3.1g2.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=430345