Kanajauhelihakastike

200 g Kariniemen kanajauhelihaa 5%
400 g tomaattimurskaa
1 tl suolaa
1 tl pizzamaustetta
1 tl sitruunapippuria/ pippurisekoitusta
3 valkosipulin kynttä
sipuli
1 rkl rapsiöljyä

Ruskista liha ja sipuli.

Lisää tomaattimurska ja mausteet.

Keitä 20 min.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 370 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananpojan jauheliha (Kariniemi), annos 100g11g13kcal2g0g0.5g0g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g0.8g7.1kcal0g0g0.8g0g
Tomaattimurska 21g6.2kcal0.1g1.1g0g0.4g
Sipuli (kuorittu)5.3g1.4kcal0.1g0.3g0g0.1g
Valkosipuli 0.8g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Pizzamauste, 46 g purkki (Santa maria), annos 2g0.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g58kcal4.6g3.2g2.6g1g
Valittu annoskoko39g29kcal2.3g1.6g1.3g0.5g
Annoskoko puolitettuna20g15kcal1.2g0.8g0.7g0.3g
Arvot/100g100g75kcal5.9g4.1g3.3g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=431070