Broilerinmaksakastike kermainen

Pilko porkkana ja sipuli.

Kuullota niitä paistinpannulla rasvassa.

Lisää lämpöä ja paista kuutioituja broilerinmaksakappaleita.

Lisää puoli pakettia Koskenlaskijajuustoa kuutioituna pannulle ja lisää vettä.

Lisää joukkoon kasvisliemi.

Anna hautua noin 10-15 minuuttia.

Lisää teelusikallinen meiramia ja tarjoa riisin tai pastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 688 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerinmaksa Atria pakaste (300g)17g22kcal3.2g0.6g0.7g0g
Sipuli (kuorittu)2.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g5.7g1.6kcal0g0.3g0g0.1g
Fondi fond du chef (Knorr), annos 25g1.6g1.4kcal0g0.1g0.1g0g
Juokseva Sunnuntai, Raisio, lakton0.6g4.1kcal0g0g0.5g0g
Kermakastike Knorr, valmistettu jauheesta0.6g0.3kcal0g0g0g0g
Kevytkerma11g14kcal0.4g0.5g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g86kcal7.2g3.2g4.8g0.2g
Valittu annoskoko39g43kcal3.6g1.6g2.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna20g22kcal1.8g0.8g1.2g0.1g
Arvot/100g100g110kcal9.2g4.1g6.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=431787