Kalakeitto (kermainen)

Pilko kuoritut perunat, keitä ne melkein kypsiksi purjon ja kalafondin kanssa.

Lisää kala kuutioina.

Mausta kuivatulla tillillä ja valkopippurilla.

Lisää kerma.

Kuumenna kiehuvaksi ja lisää tarvittaessa suolaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 467 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi7g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g14g8.4kcal0.2g1.8g0g0.1g
Fondi fond du chef (Knorr), annos 25g0.7g0.6kcal0g0g0g0g
Purjoviipaleet rainbow 200g2.8g0.6kcal0g0.1g0g0g
Seiti x-tra11g8.9kcal1.9g0.1g0.1g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.6g4.6kcal0g0g0.5g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g2.8g10kcal0.1g0.1g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g65kcal4.4g4.2g3.2g0.2g
Valittu annoskoko39g33kcal2.2g2.1g1.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna20g16kcal1.1g1.1g0.8g0.1g
Arvot/100g100g83kcal5.6g5.4g4.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=431842