Riitan Kukkakaali - jauhelihavuoka

Keitä kukkakaalinuput vedessä jossa on 1 tl suolaa n. 5min
Ruskista jauheliha pannulla oliiviöljyssää( n. 1 rkl) ja lisää mukaan pilkottu sipuli ja mausta hyvin esim.

paprika, suola timjami.

Kuori kesäkurpitsa ja viipaloi, sekä viipaloi myös tomaatit.

Laita isoon vuokaa pohjalle esikeitetyt kukkakaalinuput ja kokoa päälle ruskistettu jauhelihasipuliseos ja sen jälkeen kurpitsaviipaleet ja päällimmäiseksi tomaattiviipaleet.

pinnalle kaadetaan kolmen juuston ruokakerma ja mustapekkaruokakerma.

Laita uuniin 200 ja 1tunti

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 494 grammaa

Backinblogi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 6.6g1.6kcal0.1g0.1g0g0.2g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha5.3g8.8kcal1g0g0.5g0g
Sipuli (kuorittu)4g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g6.6g1.3kcal0g0.3g0g0.1g
Kesäkurpitsa zucchini 6.6g1.2kcal0g0.2g0g0g
Oliiviöljy 0.2g1.6kcal0g0g0.2g0g
Kolmen juuston ruokakerma (Valio), annos 250g3.3g4kcal0.1g0.1g0.3g0g
Ruokakerma mustapekka (Valio), annos 250g6.6g7.9kcal0.2g0.3g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g55kcal3g2.4g3.4g0.8g
Valittu annoskoko39g28kcal1.5g1.2g1.7g0.4g
Annoskoko puolitettuna20g14kcal0.8g0.6g0.9g0.2g
Arvot/100g100g70kcal3.8g3.1g4.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=432482