Juustopiirakka

Raasta västerbottensost ja parmesani.

Sekoita ricottajuustton sekaan.

Yhdistä kerman, voisula ja munat.

Kaada juustoseoksen joukkoon.

Lisää jauhot ja pippuri.

Sekoita ja kaada vuokaan.

Paista noin 30 min 175-astetta.

Anna jäähtyä ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 75 grammaa

Elvis1935
AineksetMääräEnergiaPHRK
Västerbottensost juusto (Västerbottensost), annos 10g8.7g35kcal2.1g0.1g2.9g0g
Parmesanjuusto (Fiorucci), annos 10g2.2g8.4kcal0.7g0g0.6g0g
Ricotta, Castelli11g19kcal1.4g0.3g1.3g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)6.5g10kcal0.2g0.2g1g0g
Kananmuna kuoreton 7.2g10kcal0.9g0g0.7g0g
Voi 2.2g16kcal0g0g1.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.4g4.8kcal0.1g1g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g206kcal10.8g3.2g16.6g0g
Valittu annoskoko39g103kcal5.4g1.6g8.3g0g
Annoskoko puolitettuna20g52kcal2.7g0.8g4.2g0g
Arvot/100g100g263kcal13.8g4.1g21.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=433194