Valkosipulikermaperunat

1 kg perunoita
4 dl kermaa
1 tl suolaa
1 tl pippuria
75 g sipulia
15 g valkosipulia (4-5 kynttä)

Paloittele perunat, sekoita paloitellun sipulin ja murskatun valkosipulin kanssa.

Paista 200*C 1 h.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 373 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 26g20kcal0.5g4g0.1g0.3g
Ruokakerma, Pirkka 10%11g13kcal0.3g0.5g1g0g
Sipuli (kuorittu)2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g67kcal1.6g9.4g2.2g0.6g
Valittu annoskoko39g33kcal0.8g4.7g1.1g0.3g
Annoskoko puolitettuna20g17kcal0.4g2.4g0.6g0.2g
Arvot/100g100g85kcal2g12g2.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=433456