Tomaattibasilikamunakas

Sekoita kananmunat, jauho, maito ja mausteet (esim.

suola/yrttisuola, pippuri...).

Laita seos pannulle (hella 2:lla tai 3:lla) ja anna olla hetken (n. 5min) että hyytyy.

Heitä päälle tomaatit, feta, silputut/revityt basilikan lehdet ja juusto.

Anna olla kannen alla (hella 1:llä (tai 2:lla))

Munakas on valmis kun on turvonnut kaksinkertaiseksi ja juusto on sulanut.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 266 grammaa

Gilr
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g11g2.2kcal0.1g0.4g0g0.2g
Basilika, tuore 1g0.3kcal0g0g0g0g
Kananmuna Luomu (Pirkka), annos 58g17g22kcal2.2g0.1g1.4g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.5g13kcal0g0g1.5g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 1.2g3.6kcal0.1g0.7g0g0.2g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen2.2g0.7kcal0.1g0.1g0g0g
Feta, Arla Apetina 10 %2.9g5.3kcal0.6g0g0.3g0g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g2.2g5.7kcal0.7g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g106kcal7.6g2.6g7g0.8g
Valittu annoskoko39g53kcal3.8g1.3g3.5g0.4g
Annoskoko puolitettuna20g27kcal1.9g0.7g1.8g0.2g
Arvot/100g100g136kcal9.7g3.3g9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=434202