Joben parsakaalisosekeitto

500g parsakaali
200g purjosipuli
150g sipuli
300g peruna
7 dl vesi
125g sulatejuusto
1 kpl kanaliemikuutio

Pilko, keitä liemikuutiovedessä, soseuta sauvasekoittimella ja lisää sulatejuusto, soseuta kerran.

Mausta valkosipulijauheella, mustapippurirouheella ja (suolalla).

Tarjoile tuorejuustosilmän kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 497 grammaa

Jobelix72
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 10g3.4kcal0.5g0.2g0g0.2g
Purjosipuli 3.9g0.9kcal0.1g0.1g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)3g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Peruna, keskikokoinen 60g5.9g3.5kcal0.1g0.8g0g0.1g
Vesi14g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)0.2g0.6kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g2.5g6.9kcal0.5g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g32kcal2.4g2.4g1g1g
Valittu annoskoko39g16kcal1.2g1.2g0.5g0.5g
Annoskoko puolitettuna20g8kcal0.6g0.6g0.3g0.3g
Arvot/100g100g41kcal3.1g3.1g1.3g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=436046