Jauheliha-tomaattikeitto

Paista jauheliha.

Mausta suolalla, chilihiutaleilla, mustapippurilla, oreganolla, basilikalla ja paprikajauheella.

Kaada tomaattimurskapurkit kattilaan ja huuhdo ne tilkalla vettä.

Kaada jauheliha mukaan.

Lisää vielä teelusikallinen sokeria sekä Koskenlaskija juusto.

Anna poreilla hiljalleen vähintään 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 204 grammaa

Malluskaja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 11g24kcal2g0g1.8g0g
Tomaattimurska 26g7.5kcal0.1g1.4g0.1g0.5g
Flora kulta juokseva (Flora), annos 10g0.3g2.1kcal0g0g0.2g0g
Sokeri 0.2g0.6kcal0g0.2g0g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g2.6g7.1kcal0.5g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g82kcal5.2g3.2g5.4g1g
Valittu annoskoko39g41kcal2.6g1.6g2.7g0.5g
Annoskoko puolitettuna20g21kcal1.3g0.8g1.4g0.3g
Arvot/100g100g105kcal6.6g4.1g6.9g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=437425