Mussumurkina

Ruskista pekoni kuumassa pannussa, lisää jauheliha ja sipulisilppu, paista kypsäksi.

Mausta suolalla, paprikajauheella ja mustapippurilla.

Sekoita joukkoon tomaattipyree, vesi, valkosipulinkynnet, sinappi ja liha-, tai kasvisfondi.

Anna hautua noin kymmenen minuuttia.

Lisää herneet ja ananaspalat liemineen.

Kuumenna.

Tarjoa riisin tai keitettyjen perunoiden kanssa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1485 grammaa

Inlumino
AineksetMääräEnergiaPHRK
Nauta-sikajauheliha (Pirkka), annos 400g11g28kcal1.8g0g2.1g0g
Tomaattipyree, Pirkka3.7g3kcal0.1g0.7g0g0g
Herne-maissi-paprika (Rainbow), annos 100g2.9g2.4kcal0.1g0.3g0g0g
Pekoni(lidl) (Malux), annos 70g7.4g23kcal1g0.1g2.1g0g
Lihanuudeli 65g (Pirkka), annos 65g3.4g6.5kcal0.1g0.9g0.2g0g
Arki gouda (Valio), annos 10g2.5g9kcal0.6g0g0.7g0g
Ananaspalat, oma mehu (Delmonte), annos 227g6.1g4.2kcal0g0.9g0g0g
Pirkka Sipulikuutiot 200g/pussi2.6g0.7kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g153kcal7.4g6g10.2g0g
Valittu annoskoko39g76kcal3.7g3g5.1g0g
Annoskoko puolitettuna20g38kcal1.9g1.5g2.6g0g
Arvot/100g100g195kcal9.5g7.7g13g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=437667