Lindströmin karpimmat pihvit

Mausteliemi punajuurelle:
0,25 dl vettä
loraus balsamicoa
loraus punaviinietikkaa
1 rkl karppisokeria
(0.5 tl sinapinsiemeniä)
ripaus valkopippuria ja ropaus suolaa

Kiehauta ja lisää raastettu punajuuri ja hauduta kypsäksi.

Keitä miedolla lämmöllä kasaan kunnes lientä on vain vähän jäljellä (muutama rkl ylimääräistä).

Anna jäähtyä kunnolla liemessään.

Lisää punajuuret ja mahdollinen loppuliemi taikinaan.

---
Ohjeen 70g keltuaista on 4 kpl

Suolakurkun sijaan voi laittaa kapriksia niinkuin alkuperäiseen ohjeeseen kuuluukin.

Sekoita kaikki ainekset sekaisin ja veivaa hetken aikaa sitkon takia.

Paista pannulla voissa ja mausta lisää suolalla ja pippurilla maun ja tarpeen mukaan.

Annoksesta tulee 14 pihviä (isompia voi olla hankala käännellä).

Reseptistä tulee n. 14 annosta ja yksi annos painaa n. 66 grammaa

Juutis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 21g47kcal3.7g0g3.6g0g
Punajuuri 11g4kcal0.1g0.7g0g0.3g
Kananmunan keltuainen 34% kananmunan massasta 3.3g9kcal0.5g0g0.8g0g
Suolakurkku (Sauvo), annos 100g2.1g0.2kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)2.1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g122kcal8.6g1.6g8.8g0.6g
Valittu annoskoko39g61kcal4.3g0.8g4.4g0.3g
Annoskoko puolitettuna20g30kcal2.2g0.4g2.2g0.2g
Arvot/100g100g156kcal11g2.1g11.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=438091