Tomaattinen jauhelihakeitto

Mausteet:
suola, mustapippuri, chili, basilika
oman maun mukaan valkosipuli, chili...

Ruskista jauheliha, laita sekaan tomaattipyre, paprikakuutiot, silputtu sipuli, valkosipuli ja chili.

Kuullota vielä hetki.

Lisää tomaattimurska, vesi, liemikuutiot ja pakastemaissi ja mausteet.

Anna kiehua hiljalleen puoli tuntia, tarkista maku ja nauti.

Kalorit valmiissa keitossa noin 56 kcal /desilitra.

Jos hiilarit hirvittää voi maissit jättää pois.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2170 grammaa

Lennip
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattipyre (Rainbow (tuubi)), annos 100g0.5g0.4kcal0g0.1g0g0g
Paprika punainen 2.7g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Tomaattimurska, Polpa (Mutti parma), annos 400g7.2g1.7kcal0.1g0.2g0g0g
Sipuli (kuorittu)1.8g0.5kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Maissi, pakaste (Spar) 200g2.7g3kcal0.1g0.5g0.1g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)0.4g0.9kcal0g0g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 18g0kcal0g0g0g0g
Chili paprika punainen0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha5.4g9kcal1g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g33kcal2.4g2g1.4g0.2g
Valittu annoskoko39g17kcal1.2g1g0.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna20g8kcal0.6g0.5g0.4g0.1g
Arvot/100g100g42kcal3.1g2.6g1.8g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=441099