J14 Makaronilaatikko

Paista jauheliha ja sipuli, mausta.

keitä makarooni suolavedessä ja valuta
voitele vuoka ja tee maitomunaseos.

kaada kaikki vuokaan ja paista.

Pinnalle ruiskorppujauhoja.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 197 grammaa

Olliorava
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevyt jauheliha (Reilu), annos 400g10g16kcal2g0g1g0g
Makaroni ( tumma Torino )7.4g26kcal1.3g4.4g0.3g0.4g
Kananmuna kuorineen punnittu2.7g3.4kcal0.3g0g0.2g0g
Milbona Maito rasvaton15g4.9kcal0.5g0.7g0g0g
Sipuli 2.2g0.7kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.7g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0g0kcal0g0g0g0g
Culinesse (Flora), annos 10g1g4.6kcal0g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g114kcal8.4g10.6g4g0.8g
Valittu annoskoko39g57kcal4.2g5.3g2g0.4g
Annoskoko puolitettuna20g29kcal2.1g2.7g1g0.2g
Arvot/100g100g146kcal10.8g13.6g5.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=442750