TC Gulassi

1. Paista lihasuikaleet ja sipuli erissä oliiviöljyssä ja laita pataan.

2. Lisää tomaattimurska ja paprika ja mausta meiramilla ja kuminalla.

3. Hauduta 1,5 tuntia ja lisää paloiteltu paprika.

4. Hauduta 1,5 tuntia ja lisää perunat.

5. Anna hautua vielä 10 minuuttia, jotta perunat lämpenevät.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 339 grammaa

Chritoni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 0.6g5.1kcal0g0g0.6g0g
Naudan paistisuikale (Tamminen), annos 350g12g16kcal2.5g0g0.6g0g
Tomaattimurska 12g3.4kcal0.1g0.6g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)2.9g0.8kcal0g0.1g0g0g
Paprika, punainen4.3g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 5g3.8kcal0.1g0.8g0g0.1g
Paprikajauhe 0.3g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Punaviinikastikepohja, demi glace (Hk), annos 1g2.9g2kcal0.2g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g65kcal5.8g4.2g2.4g1g
Valittu annoskoko39g33kcal2.9g2.1g1.2g0.5g
Annoskoko puolitettuna20g16kcal1.5g1.1g0.6g0.3g
Arvot/100g100g84kcal7.4g5.4g3.1g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=447755