Lihakeitto

Pilko porkkanat lanttu ja sipuli veteen keitä kypsäksi lisää kypsät karjalanpaistilihat niin että keitto pulpahtaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

1m12p05o
AineksetMääräEnergiaPHRK
Karjalanpaistiateria1, (liha, sipuli, porkkana, 1110g)16g18kcal2g0.3g1g0.1g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 8.1g6.1kcal0.2g1.2g0g0.1g
Porkkana, keitetty, suolaa 3.2g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Lanttu 4.6g1.3kcal0g0.2g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)2.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 4.6g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g54kcal4.4g4g2g0.8g
Valittu annoskoko39g27kcal2.2g2g1g0.4g
Annoskoko puolitettuna20g14kcal1.1g1g0.5g0.2g
Arvot/100g100g70kcal5.6g5.1g2.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=451201