Tonnikala munarullaa

Sekoita munat, vehnäjauho, puolet juustoraasteesta, leivinjauhe, maito.

Kaada pellille joka vuorattu leivinpaperilla ja 200 ast uuniin 20-30 min. poista uunista ja anna hieman jäähtyä.

Sekoita kala ja tuorejuusto, lisää halutessa mausteita ja yrttejä, levitä tasaisesti levyn päälle, rullaa leivinpaperin avulla rullaksi, päälle loput juustoraasteesta ja uuniin takaisin kunnes juusto sopivasti ruskistunut.

Voila!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 223 grammaa

Hd1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanamuna, kuoreton , annos 55g6.4g9kcal0.8g0g0.7g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen12g3.9kcal0.4g0.6g0g0g
Erikoisvehnäjauho (Sunnuntai), annos 2000g2.9g10kcal0.4g2.1g0.1g0.1g
Leivinjauhe 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Tonnikala vedessä ( Abba ) 185 g purkki8.8g10kcal2.2g0g0.1g0g
Pirkka Emmental-Mozzarella juustoraaste3.3g12kcal1g0.1g0.9g0g
Viola 13% tuorejuusto, yrtti-pippuri (Valio oy), annos 20g5.8g9kcal0.5g0.2g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g109kcal10.6g6g5.2g0.2g
Valittu annoskoko39g54kcal5.3g3g2.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna20g27kcal2.7g1.5g1.3g0.1g
Arvot/100g100g140kcal13.6g7.7g6.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=452850