Kastike kasslerille (nyhtöpossulle)

Ota kasslerin paistinrasva talteen ja tee siitä tämä pippurinen kastike.

Jatka rasvaa vedellä ja kuumenna.

Jätä vedestä 1,5-2dl suurustusta varten.

Sekoita kylmään veteen riisijauhot ja kaada nauhana kuumaan liemeen koko ajan sekoittaen.

Lisää kerma.

Mausta reilulla mustapippurilla ja maustepippurilla.

Kiehauta kypsäksi.

Tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 119 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistinrasva laardi 4.7g40kcal0.1g0g4.5g0g
Vesi26g0kcal0g0g0g0g
Riisijauho, gluteeniton (Risenta), annos 25g3.1g11kcal0.2g2.3g0g0.1g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g4.9g17kcal0.1g0.1g1.7g0g
Maustepippuri, annos 1g0g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g136kcal0.8g5g12.4g0.2g
Valittu annoskoko39g68kcal0.4g2.5g6.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna20g34kcal0.2g1.3g3.1g0.1g
Arvot/100g100g174kcal1g6.4g15.9g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=458522