Nakkiwokkari

Paloittele parsa ja varsi.

Keitä muutama minuutti ja valuta vesi pois.

Paloittele nakit.

Halkaise paprika ja poista siemenet ja kanta.

Paloittele paprika.

Kiehauta runsaasti vettä ja murenna nuudelit.

Anna hautua 5 min. Kuumenna pannulla öljy ja ruskista nakit.

Lisää paprikat ja parsat.

Valuta nuudelit ja lisää pannulle.

Sekoita joukkoon chili.

Tarjoa lisänä makeaa chilikastiketta.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1385 grammaa

Sontza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali, keitetty, suolaton 8.5g3kcal0.4g0.2g0g0.2g
Nakki, Atria Kevyt Snack 11%17g29kcal1.7g1.3g1.9g0g
Paprika, punainen3.7g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Nuudeli, keitetty, suolaton 9g12kcal0.4g2.3g0.1g0.1g
Rypsiöljy 0.4g3.5kcal0g0g0.4g0g
Chili paprika punainen0.6g0.2kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g97kcal5g8.2g4.8g0.8g
Valittu annoskoko39g48kcal2.5g4.1g2.4g0.4g
Annoskoko puolitettuna20g24kcal1.3g2.1g1.2g0.2g
Arvot/100g100g124kcal6.4g10.5g6.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=461407