Pyrytuulian Paastohernekeitto 2

1202 g vettä
200 g keittojuureksia (100 g 30 kcal)
200 g hernepakaste (100 g 70 kcal)
200 g hernemaissipaprika
120 g sipuli
56 g persiljaa

Keitetään ja soseutetaan.

Nautitaan hitaasti!

110 kcal yhdessä annoksessa joka painaa n. 436 g

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 436 grammaa

Pyrytuulia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi22g0kcal0g0g0g0g
Keittojuures sopprot (Apetit), annos 400g3.6g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Herne 3.6g2.5kcal0.2g0.3g0g0.1g
Hernemaissipaprika Paistettu (Apetit), annos 100g7.2g5.4kcal0.3g0.9g0.1g0g
Sipuli 2.2g0.7kcal0g0.1g0g0g
Persilja 1g0.3kcal0g0g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g20kcal1g3g0.2g0.6g
Valittu annoskoko39g10kcal0.5g1.5g0.1g0.3g
Annoskoko puolitettuna20g5kcal0.3g0.8g0.1g0.2g
Arvot/100g100g26kcal1.3g3.8g0.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=461436