Pasta e fagioli

Mausta suolalla, persiljalla, tuoreella basilikalla ja mustapippurilla

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 180 grammaa

Juustonaksu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 0.8g6.7kcal0g0g0.8g0g
Sipuli (kuorittu)2.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g3.3g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka1.1g0.1kcal0g0g0g0g
Ruskeat pavut suolaliemessä (Pirkka), annos 230g13g12kcal0.9g1.6g0.1g0.7g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)14g4.1kcal0.1g0.8g0g0.1g
Makaroni, pasta 4.1g13kcal0.4g2.7g0g0.1g
Pinaatti 1.4g0.2kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana79g76kcal2.8g10.8g1.8g2g
Valittu annoskoko39g38kcal1.4g5.4g0.9g1g
Annoskoko puolitettuna20g19kcal0.7g2.7g0.5g0.5g
Arvot/100g100g97kcal3.6g13.7g2.3g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=462284