Kanarisotto

Ruskista kanat, mausta ja laita sivuun.

Kuullota riisi voi-öljyseoksessa, lisää pilkottu sipuli sekä vähitellen kanaliemi.

Lisää valkoviini.

Keitä riisi kypsäksi, lisää kanat ja raastettu parmesan.

Tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 140 grammaa

Cherrymom
AineksetMääräEnergiaPHRK
Riisi pitkäjyväinen, puuroutumaton 12g44kcal1g9.6g0.1g0.2g
Broileri, rintafilee, paistettu, nahaton 12g20kcal3.4g0g0.8g0g
Sipuli (kuorittu)4.2g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Voi, normaalisuolainen (Valio)0.3g2.5kcal0g0g0.3g0g
Oliiviöljy 0.3g3.1kcal0g0g0.3g0g
Valkoviini kuiva 3.5g2.4kcal0g0g0g0g
Parmesan parmigiliano reggiano (Castelli), annos 25g1.4g5.5kcal0.5g0g0.4g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)0.5g1.4kcal0.1g0.1g0.1g0g
Pakastemaissi (Apetit), annos 100g4.4g5.4kcal0.1g1.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g172kcal10.4g22g4g0.6g
Valittu annoskoko39g86kcal5.2g11g2g0.3g
Annoskoko puolitettuna20g43kcal2.6g5.5g1g0.2g
Arvot/100g100g221kcal13.3g28.2g5.1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=464680