Parsakaalikukkakaalikeitto

Keitä kattilassa about 5-6 dl vettä ja lihaliemikuutio.

Kun kiehumista ilmenee, lisää pakastevihannekset seuraksi.

Mukaan mahtuu vielä sitruunamehua pari lorausta, laakerinlehti, paljon mustapippuria ja hippuset kurkumaa ja korianteria.

Kun vihannekset on kypsiä ( ei tapettuja )
niin nosta kattila liedeltä, soseuta litku ja lisää joukkoon 200g keso raejuustoa ja 100 ruokakermaa.

Jos on liian löysää tavaraa niin voi suurusta vaikka vehnäjauholla/munalla.

Hyvää tulee.

Reseptissä ei huomioitu vettä erikseen eli on pikkasen vielä vähemmän kaloreita/100g

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 760 grammaa

Yildiz
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0.5g1.3kcal0.1g0g0.1g0g
Kukkakaali, pakaste, Apetit13g2.2kcal0.2g0.3g0g0.2g
Parsakaali, pakaste, Apetit10g2.2kcal0.3g0.2g0g0.3g
Ruokakerma 5%, Valio5.1g3.3kcal0.1g0.2g0.3g0g
Raejuusto, Keso, maustamaton 1,5% (Arla)10g7.2kcal1.1g0.3g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g32kcal3.6g2g1.2g1g
Valittu annoskoko39g16kcal1.8g1g0.6g0.5g
Annoskoko puolitettuna20g8kcal0.9g0.5g0.3g0.3g
Arvot/100g100g42kcal4.6g2.6g1.5g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=46604