Jauhelihapihvit hernerouheella

Kiehauta 3 dl vettä ja lisää joukkoon hernerouheet turpoamaan (katso ohje pakkauksen kyljestä).

Sekoita jauhelihat keskenään.

Sekoita eri astiassa muut aineet, mausta esim.

juustokuminalla, välimerenmausteseoksella, suolalla ym. Paista pannulla koe-erä tarkistaaksesi suolan.

Pyöritä lihapullat (taikina melko löysää, mutta pysyvät hyvin koossa) uunipellille.

Anna kypsyä n. 40 min. +200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 114 grammaa

Senora
AineksetMääräEnergiaPHRK
Nautajauheliha 17% (Hk), annos 100g14g30kcal2.6g0g2.3g0g
Sika-nautajauheliha6.9g15kcal1.2g0g1.2g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 6.9g4.4kcal0.2g0.3g0.2g0g
Kananmuna kuoreton 3.8g5.4kcal0.5g0g0.4g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g3.4g1kcal0g0.1g0g0g
Nokkonen (100g)1.7g0.6kcal0.1g0g0g0.1g
Korppujauho 0.9g3.2kcal0.1g0.6g0g0g
Hernerouhe, kuivapaino (Milletti), annos 100g1.7g5.2kcal0.3g0.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g131kcal10g3.6g8.2g0.2g
Valittu annoskoko39g65kcal5g1.8g4.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna20g33kcal2.5g0.9g2.1g0.1g
Arvot/100g100g167kcal12.8g4.6g10.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=467813