Tonnikalaleipä

Tonnikala, raejuusto, juustoraaste ja raaka kanamuna sekaisin.

Mausteeksi esim.

pizzamaustetta, ehkä hieman ketsuppia.

Kaikki leivän päälle ja uuniin n. 200 astetta, 10-15 min. Tästä riittää n. 15 palaseen

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 79 grammaa

Mamisan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leipä, ruispalat (Vaasan) 27 g pala13g34kcal1.2g6.2g0.2g1.3g
Juusto Emmental punaleima 17% Valio6.1g18kcal2.1g0g1g0g
Tonnikala vedessä 9g10kcal2.1g0g0.1g0g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki6.6g5.3kcal0.9g0.1g0.1g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 3.6g4.6kcal0.4g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g143kcal13.4g12.6g3.4g2.6g
Valittu annoskoko39g72kcal6.7g6.3g1.7g1.3g
Annoskoko puolitettuna20g36kcal3.4g3.2g0.9g0.7g
Arvot/100g100g184kcal17.2g16.2g4.4g3.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=49375