Pullataikina / Pullat

1. Murenna hiiva kädenlämpöiseen maitoon.

2. Lisää muna, suola, sokeri ja kardemumma.

3. Laita osa jauhoista.

Sekoita taikina tasaiseksi.

4. Lisää loput jauhot sekä sulatettu voi taikinaan.

5. Anna taikinan kohota liinan alla.

Reseptistä tulee n. 22 annosta ja yksi annos painaa n. 50 grammaa

Testi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 19g66kcal1.9g13.4g0.2g0.7g
Voi 3.5g25kcal0g0g2.8g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g0.3g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Sokeri 2.9g12kcal0g2.9g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 1.9g2.7kcal0.2g0g0.2g0g
Hiiva 0.9g0.6kcal0.1g0g0g0.1g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 10g6.6kcal0.3g0.5g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g227kcal5g34g7.2g1.8g
Valittu annoskoko39g114kcal2.5g17g3.6g0.9g
Annoskoko puolitettuna20g57kcal1.3g8.5g1.8g0.5g
Arvot/100g100g290kcal6.4g43.5g9.2g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=52403