Vihreää ja keltaista

Valuta parsa ja pavut, leikkaa paloiksi.

Sekoita jääsalaatin joukkoon persikkakuutiot, parsanpalat ja pavut.

Sekoita kastike, voit maustaa sen esim.

rakuunalla tai muulla yrtillä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 199 grammaa

Blaclace
AineksetMääräEnergiaPHRK
Persikkakuutioita rypälemehussa, Eldorado12g5.3kcal0.1g1.3g0g0g
Vihreä papu/härkäpapu, keitetty 11g3.7kcal0.2g0.5g0g0.3g
Parsa 9g1.4kcal0.1g0.1g0g0.1g
Ruokaöljy keskiarvo 1g8.7kcal0g0g1g0g
Hunaja 0.7g2.4kcal0g0.6g0g0g
Mustapippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 1.5g0.3kcal0g0g0g0g
Jäävuorisalaatti, rapea4.4g0.4kcal0g0g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g44kcal0.8g5g2g1g
Valittu annoskoko39g22kcal0.4g2.5g1g0.5g
Annoskoko puolitettuna20g11kcal0.2g1.3g0.5g0.3g
Arvot/100g100g57kcal1g6.4g2.6g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=53739