Punajuurikeitto

Teelusikallinen rypsiöljyä kattilan pohjalle, siinä freesataan sipulikuutiot, lisätään porkkanasuikaleet.

Lisää punajuurisuikaleet ja vettä ja reilusti mausteita maun mukaan - minttua, basilikaa, pippuria, suolaa, liemikuutio tai fondia.

Älä lisää liikaa vettä että keitto jää ruokaisaksi.

Hyvää raejuustovuoren kera :)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Eevaliisa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g0.5g4.5kcal0g0g0.5g0g
Sipuli (kuorittu)5.9g1.6kcal0.1g0.3g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g13g3.6kcal0.1g0.8g0g0.3g
Punajuuri 20g7.6kcal0.2g1.4g0g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g35kcal0.8g5g1g1.8g
Valittu annoskoko39g17kcal0.4g2.5g0.5g0.9g
Annoskoko puolitettuna20g9kcal0.2g1.3g0.3g0.5g
Arvot/100g100g44kcal1g6.4g1.3g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=55937