Insalata Mozzarella

1. Keitä pasta ohjeen mukaan.

Huuhtele ja valuta.

2. Sekoita marinadin aineet keskenään: 2rkl rypsiöljyä, 1 rkl balsamiviinietikkaa, 2rkl app. mehua, 1/2-1 tl suolaa, 1 tl sokeria, 1/2-1tl mustapippurirouhetta, 1 vs. kynsi, 1/2dl tuoreita basilikan lehtiä hienonnettuna.

Lisää marinadi pastan joukkoon ja anna marinoitua kylmässä pari tuntia.

3. Leikkaa mozzarella viipaleiksi (alkup.

Ohjeen mukaan 200g, tähän laskettu 1 pkt / 125g) ja kirsikkatomaatit puoliksi.

Vuoraa laakea astia revityllä salaatilla.

Asettele päälle marinoitu pasta, mozzarella ja tomaatit.

Koristele basilikan lehdillä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 272 grammaa

Mariaana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Proteiinipasta, tumma, Torino5.4g18kcal1.2g2.9g0.2g0.3g
Balsamiviinietikka (Kuhne), annos 15g0.5g0.6kcal0g0.1g0g0g
Appelsiinimehu, Valio, 2 dl5.4g2kcal0.1g0.5g0g0g
Sokeri 0.1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Rypsiöljy 1g8.9kcal0g0g1g0g
Basilika, tuore 0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Mozzarella Granarolo, 1 pkt=125g4.5g11kcal0.8g0g0.9g0g
Miniluumutomaatti, annos 250g9g1.8kcal0.1g0.3g0g0g
Jäävuorisalaatti rapea, amerikansalaatti 13g1.6kcal0.1g0.1g0g0.2g
Valkosipuli 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g90kcal4.6g8g4.2g1g
Valittu annoskoko39g45kcal2.3g4g2.1g0.5g
Annoskoko puolitettuna20g23kcal1.2g2g1.1g0.3g
Arvot/100g100g115kcal5.9g10.2g5.4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=56565