Ratatualle

Paista kevyesti öljyssä porkkanat ja sipulit lisää vesi ja vihannes lientä anna hautua 20 min. paista loput raaka-aineet mausta mustapippurilla timjamilla ja oregaanolla lisää tl hunajaa ja paseerattu tomaatti jatka hauduttamista 10 min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2795 grammaa

Aipi1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g4.2g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Vesi1.4g0kcal0g0g0g0g
Hunaja 0.3g0.9kcal0g0.2g0g0g
Öljyt, oliiviöljy, 13,5 g, 1 rkl0.3g3.1kcal0g0g0.3g0g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)7g2.1kcal0.1g0.4g0g0.1g
Nauris 2.8g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Parsakaali brokkoli 4.9g1.7kcal0.2g0.1g0g0.1g
Paprika, punainen4.2g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Sipuli 8.4g2.5kcal0.1g0.4g0g0.1g
Kesäkurpitsa zucchini 5.6g1kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g29kcal0.8g3.4g0.6g1.2g
Valittu annoskoko39g14kcal0.4g1.7g0.3g0.6g
Annoskoko puolitettuna20g7kcal0.2g0.9g0.2g0.3g
Arvot/100g100g37kcal1g4.3g0.8g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=58753