Savujuusto-tonnikalavuoka

Valuta öljy tonnikalasta (2 purkkia), hienonna ruohosipuli (40g=1dl) ja savujuustoviipaleet.

Sekoita tonnikala, ruohosipuli, juusto ja perunasipulisekoitus uunivuoassa keskenään.

Sekoita kulhossa ruokakerman joukkoon 1/2 tl suolaa ja 1 tl timjamia ja kaada vuokaan päällimmäiseksi.

Uuniin 200 astetta noin tunti, alatasolla.

Peitä loppuvaiheessa, jotta pinta ei kuivu liikaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 298 grammaa

Juanita
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala öljyssä(pirkka)10g21kcal2.4g0g1.3g0g
Ruohosipuli 1.3g0.3kcal0g0g0g0g
Kippari, savunmakuinen sulatejuusto, yksi viipale4.9g17kcal1.1g0g1.3g0g
Perunasipulisekoitus 500g16g11kcal0.3g2.4g0g0g
Ruokakerma Valio 5%6.6g3.9kcal0.1g0.2g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g106kcal7.8g5.2g5.8g0g
Valittu annoskoko39g53kcal3.9g2.6g2.9g0g
Annoskoko puolitettuna20g26kcal2g1.3g1.5g0g
Arvot/100g100g135kcal10g6.7g7.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=60576