Yrttitarhan silakat

Laita puolet silakoista uunipannulle leivinpaperin päälle nahkapuoli alaspäin.

Ripottele suola ja pippuri fileiden päälle.

Levitä tuorejuusto silakkafileiden päälle ja ripottele tilli pinnalle.

Nosta jokaisen maustetun fileen päälle toinen filee nähkapuoli ylöspäin.

Paista silakoita uunissa 220 °C:n lämpötilassa noin 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 172 grammaa

Tiitukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Silakkafilee 30g43kcal4.8g0g2.7g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Creme Bonjour Yrttitarha5.7g17kcal0.2g0.3g1.6g0g
Tilli, tuore 3.4g1kcal0.1g0g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g122kcal10.2g0.6g8.6g0.2g
Valittu annoskoko39g61kcal5.1g0.3g4.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna20g31kcal2.6g0.2g2.2g0.1g
Arvot/100g100g156kcal13.1g0.8g11g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=63571