Ohra-linssikeitto

Kuullota sipuleja öljyssä ja lisää ohraryynit (0,5 dl). Lisää hetken päästä lihaliemi (eli sekoita vesi ja lihaliemikuutio/fondyy...) ja paseerattu tomaatti ja jätä kiehumaan n. 40 minuutiksi.

Lisää huuhdotut linssit, mausta haluamillasi mausteilla.

Keitä vielä 10 min eli linssien kypsymisajan verran.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 355 grammaa

Sallay
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 0.3g2.6kcal0g0g0.3g0g
Linssi, punainen, Go Green2.2g7.2kcal0.5g1.1g0g0.3g
Rikottu ohraryyni (Korpelan myllyn), annos 100g1g3.2kcal0.1g0.7g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)2.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g11g2.8kcal0.1g0.5g0g0g
Lihaliemijauhe/tiiviste 0.3g1kcal0g0g0.1g0g
Vesi22g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g35kcal1.4g4.8g0.8g0.8g
Valittu annoskoko39g17kcal0.7g2.4g0.4g0.4g
Annoskoko puolitettuna20g9kcal0.4g1.2g0.2g0.2g
Arvot/100g100g45kcal1.8g6.2g1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=64817