Tomaattikastike pastalle

Paloittele sipuli, tomaatit ja rucola.

Kuullota sipuli ja puristettu valkosipuli öljyssä.

Lisää tomaattipalat ja suola ja mustapippuri.

Kuumenna.

Lisää rucola kastikkeeseen juuri ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 129 grammaa

Tiitukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)4.5g1.2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g30g6.1kcal0.2g1.1g0.1g0.4g
Rucola, lautaselinen n. 30g2.3g0.3kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 1.1g9kcal0g0g1.1g0g
Valkosipuli 0.9g1kcal0.1g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g36kcal0.8g2.8g2.4g1g
Valittu annoskoko39g18kcal0.4g1.4g1.2g0.5g
Annoskoko puolitettuna20g9kcal0.2g0.7g0.6g0.3g
Arvot/100g100g46kcal1g3.6g3.1g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=68927