Peruna-kikherne-fetasalaatti

1. Laita perunat kiehumaan

2. Sekoita kermaviiliin silputtu ruohosipuli ja maustekurkku + muita mausteita maun mukaan (esim.

pippuri, yrtit, valkosipuli), anna maustua jääkaapissa sen aikaa kun perunat kypsyvät ja jäähtyvät (tai kauemmin)

3. Ruskista pannulla oljyssä sipuli ja valkosipuli, lisää kikherneet ja ruskista hetki

4. Lopuksi sekoita kulhossa kuutioidut ja jäähtyneet perunat, kuutioitu feta, kikherneet, kermaviilikastike ja salaatti.

Tarjoile viileänä!

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 256 grammaa

Helka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 1.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Jäävuorisalaatti rapea, amerikansalaatti 4g0.5kcal0g0g0g0g
Ruohosipuli 0.6g0.1kcal0g0g0g0g
Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne 7g9kcal0.6g1.2g0.1g0.4g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 6.1g3.9kcal0.2g0.3g0.2g0g
Fetajuusto arla 8% (100g)6.1g9kcal1g0.2g0.5g0g
Rypsiöljy 0.3g2.7kcal0g0g0.3g0g
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaa 13g7.3kcal0.2g1.7g0g0.1g
Maustekurkku sokerisuolattu 0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g67kcal4g7g2.2g1g
Valittu annoskoko39g34kcal2g3.5g1.1g0.5g
Annoskoko puolitettuna20g17kcal1g1.8g0.6g0.3g
Arvot/100g100g86kcal5.1g9g2.8g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=69964