Pyttipannu

Pilko keitetyt perunat (uudet perunat kuorineen), sipuli, pekoni ja nakit.

Laita ensin pekoni kylmään pannuun, niin siitä irtoaa rasva paremmin.

Kun pekonit ovat paistuneet, lisää perunat, sipuli ja lopuksi nakit.

Mausta suolalla ja mustapippurilla.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 360 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)6.1g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Pekoni rasvainen 3.3g12kcal0.4g0g1.2g0g
Nakki, Atria A-lk kuoreton10g22kcal1.1g0.3g1.9g0g
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaa 20g11kcal0.3g2.6g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g94kcal3.8g6.4g6.2g0.6g
Valittu annoskoko39g47kcal1.9g3.2g3.1g0.3g
Annoskoko puolitettuna20g24kcal1g1.6g1.6g0.2g
Arvot/100g100g120kcal4.9g8.2g7.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=75218