Jauheliha-perunalaatikko

Ruskista jauheliha ja sipuli.

Mausta jauhelihamausteella ja mustapippurirouheella.

Kiehauta lihaliemi ja lisää kolmen juuston kerma.

Kokoa vuokaan kerroksittain peruna-sipuliseos, juuressuikaleet ja jauheliha.

Lisää liemi.

Paista 200 asteessa noin 1,5 h.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 468 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juuressuikale (Pirkka), annos 280g7.5g1.9kcal0.1g0.4g0g0.2g
Pakastekasvissekoitus, peruna-sipulisekoitus 10g7.5kcal0.2g1.5g0g0.1g
Valio maustettu ruokakerma 3 juustoa 1 prk 2,5 dl5.2g6.3kcal0.2g0.2g0.5g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.2g0.6kcal0g0g0.1g0g
Vesi6.3g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Jauheliha kevyt (Atria), annos 100g8.4g14kcal1.6g0g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g62kcal4.2g4.4g2.8g0.6g
Valittu annoskoko39g31kcal2.1g2.2g1.4g0.3g
Annoskoko puolitettuna20g15kcal1.1g1.1g0.7g0.2g
Arvot/100g100g79kcal5.4g5.6g3.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=75759