Piimäkakku

Piimään sekoitetaan sokeri ja sulatettu rasva.

Vehnäjauhoihin sekoitetaan ruokasoodaa 3 tl ja leivinjauhetta 3 tl, ja lisätään piimä+ rasva+ sokeri seokseen.

Paistetaan uunipellillä uunin keskiosassa 200 C, kunnes kakku on kypsä.

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 61 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piimä, rasvaton (Valio)19g6.2kcal0.6g0.9g0g0g
Sokeri 5.8g24kcal0g5.8g0g0g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen2.6g19kcal0g0g2.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 11g39kcal1.2g7.9g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g174kcal3.6g29.2g4.4g0.8g
Valittu annoskoko39g87kcal1.8g14.6g2.2g0.4g
Annoskoko puolitettuna20g44kcal0.9g7.3g1.1g0.2g
Arvot/100g100g223kcal4.6g37.3g5.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=76172