Kanapasta, kesäkurpitsa-sipuli

Suikaloi kesäkurpitsa ja sipuli ohuiksi viipaleiksi, kuullota öljyssä.

Lisää broileri, paista kypsäksi.

Lisää kerma ja aurajuusto, lisää tarvittaessa mausteiksi esim yrttejä, suolaa ei välttämättä tarvitse jos aurajuuston maku riittää suolaksi mielestäsi.

Keitä samaan aikaan makaroonit kypsäksi.

Sekoita kypsät makaroonit kastikkeen joukkoon.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 448 grammaa

Sallay
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikale, marinoimaton (Kariniemi), annos 100g13g14kcal3g0g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)4.4g1.2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Makaroni, pasta 4.4g14kcal0.4g2.9g0g0.1g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.7g5.9kcal0g0g0.7g0g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g2.2g5.7kcal0.6g0g0.4g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%8.7g14kcal0.2g0.2g1.3g0g
Kesäkurpitsa zucchini 5.7g1kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g113kcal8.6g6.8g5.2g0.4g
Valittu annoskoko39g57kcal4.3g3.4g2.6g0.2g
Annoskoko puolitettuna20g28kcal2.2g1.7g1.3g0.1g
Arvot/100g100g144kcal11g8.7g6.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=76642