Gulassi

Freesaa oivariinissa (tai öljyssä) sipuli, valkosipuli ja paprikajauhe.

Lisää vesi ja lihaliemikuutiot.

Kiehauta ja lisää suikaloidut perunat, paprikasekoitus ja juuressuikale.

Kiehauta uudelleen ja lisää suikaloitu kypsä naudanpaisti.

Keitä hiljalleen noin 30 min. kunnes perunat ovat kypsiä.

Tarkista maku ja lisää tarvittaessa suolaa ja persiljaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 399 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi16g0kcal0g0g0g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos0.3g2.4kcal0g0g0.3g0g
Paprikajauhe 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.4g1kcal0g0g0.1g0g
Pippuriset naudanpaistiviipaleet (Saarioinen), annos 100g3.3g4.9kcal0.9g0g0.1g0g
Paprikasekoitus Pirkka 300 g4.9g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Juuressuikale (Pirkka), annos 280g2.9g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Valkosipuli, tuore, silputtu0.2g0.3kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)2.4g0.7kcal0g0.1g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 8.2g6.2kcal0.2g1.3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g35kcal2.2g3.4g1g0.6g
Valittu annoskoko39g18kcal1.1g1.7g0.5g0.3g
Annoskoko puolitettuna20g9kcal0.6g0.9g0.3g0.2g
Arvot/100g100g45kcal2.8g4.4g1.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=80271