Sanol kanttarellikastike

Paista sieniä sen verran että neste haihtuu ja lisää sipuli sekä pieni ripaus sokeria.

Anna ruskistua hetken lisää vesi ja puolet kermasta ja anna hautua miedolla lämmöllä.

Lisää vähitellen loput kermasta.

MAusta suolalla, musta- ja valkopippiurilla, yms.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 149 grammaa

Taukohurina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 6.5g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.9g7.8kcal0g0g0.9g0g
Oivariini, 60 (100g)0.9g5kcal0g0g0.5g0g
Kuohukerma,valio,2dl13g45kcal0.3g0.4g4.6g0g
Kanttarelli, tuore, annos 100g13g3.1kcal0.2g0.4g0.1g0.2g
Sipuli (kuorittu)4.6g1.2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g123kcal1.2g2g12.2g0.6g
Valittu annoskoko39g62kcal0.6g1g6.1g0.3g
Annoskoko puolitettuna20g31kcal0.3g0.5g3.1g0.2g
Arvot/100g100g158kcal1.5g2.6g15.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=81957