Sämpylät

Liota hiiva kädenlämpöiseen veteen.

Lisää öljy ja suola.

Lisää jauhot hiljalleen ja alusta.

Anna kohota kaksinkertaiseksi ja leivo sämpylöiksi.

Paista 200 asteessa 10 - 15min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 74 grammaa

Pelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 16g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 1.6g1.2kcal0.2g0g0g0.1g
Oliiviöljy (neitsyt) (Borges )0.6g5kcal0g0g0.6g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 3.2g10kcal0.3g1.8g0.1g0.4g
Grahamjauho 8.2g27kcal0.9g5g0.2g0.8g
Vehnäjauho puolikarkea 8.9g30kcal0.9g6.2g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g146kcal4.6g26g2g3.2g
Valittu annoskoko39g73kcal2.3g13g1g1.6g
Annoskoko puolitettuna20g37kcal1.2g6.5g0.5g0.8g
Arvot/100g100g187kcal5.9g33.2g2.6g4.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=82901