Lihaperunapata

Ruskista lihapalat.

Laita kattilaan tai pataan.

Lisää sipulit ja tomaattipyree ja kuumenna.

Lisää vesi ja paprikat.

Anna hautua puolisen tuntia.

Suurusta jauhoilla ja lisää öljyssä pannulla hiukan paistetut perunat joukkoon.

Anna hautua hetki kypsäksi.

Mausta suolallla ja mustapippurilla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 383 grammaa

Pelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanfilee 8.8g11kcal1.9g0g0.4g0g
Sipuli 3g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Valkosipuli 0.3g0.3kcal0g0g0g0g
Tomaattisose tomaattipyree 1.2g0.9kcal0.1g0.2g0g0g
Oivariini, 60 (100g)0.2g0.9kcal0g0g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 12g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g10g5.8kcal0.1g1.3g0g0.1g
Oliiviöljy 0.7g6.1kcal0g0g0.7g0g
Paprika punainen 3g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Vehnäjauho puolikarkea 0.3g1.2kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g56kcal4.2g3.8g2.4g0.6g
Valittu annoskoko39g28kcal2.1g1.9g1.2g0.3g
Annoskoko puolitettuna20g14kcal1.1g1g0.6g0.2g
Arvot/100g100g71kcal5.4g4.9g3.1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=84236