Slaavilainen kanapata

Lisäksi rouhittua valkopippuria.

Paloittele kypsä broileri pienehköiksi paloiksi.

Lisää pataan kanapalat, suikaloidut paprikat, tomaattisose, valkopippuri, murskattu valkosipuli sekä kerma.

Anna kiehahtaa.

Lisää lopuksi smetana.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 279 grammaa

Marika75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerisuikale, keskiarvo 14g17kcal3g0g0.6g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.2g0.3kcal0g0g0g0g
Paprika vihreä 5.9g1.3kcal0.1g0.1g0g0.1g
Paprika punainen 5.9g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Tomaattisose Rainbow, 200g tuubi2.4g2.1kcal0.1g0.4g0g0g
Ruokakerma Valio 5%7g4.2kcal0.1g0.2g0.3g0g
Smetana, Valio, hyla3.5g14kcal0.1g0.1g1.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g80kcal7g2.2g4.8g0.4g
Valittu annoskoko39g40kcal3.5g1.1g2.4g0.2g
Annoskoko puolitettuna20g20kcal1.8g0.6g1.2g0.1g
Arvot/100g100g103kcal9g2.8g6.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=87162