Punajuurikeitto

Kuullota pilkotut sipulit ja punajuuret (sekä nauriit tai lantut) juoksevassa oivariinissa.

Lisää 4 dl vettä ja mausteet.

Keitä miedolla lämmöllä kunnes juurekset ovat kypsiä.

Lisää tuorejuusto ja/tai kerma.

Lisää sitruunamehu ja soseuta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Guineapig
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 15g5.8kcal0.2g1g0g0.4g
Nauris 3g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)3.4g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Oivariini, juokseva, rasvaseos1g7.3kcal0g0g0.8g0g
Sitruunamehu, laimentamaton1g0.2kcal0g0g0g0g
Vesi14g0kcal0g0g0g0g
Viola 13% tuorejuusto, maustamaton2g3.2kcal0.2g0.1g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g36kcal0.8g2.8g2.2g1.2g
Valittu annoskoko39g18kcal0.4g1.4g1.1g0.6g
Annoskoko puolitettuna20g9kcal0.2g0.7g0.6g0.3g
Arvot/100g100g47kcal1g3.6g2.8g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=88566