Kevyt lasagne

Ruskista sipuli ja jauheliha.

Lisää mausteet (paprikaa, valkosipulia, suolaa) ja tomaattimurka.

Anna hiljalleen kypsyä että osa nesteestä haihtuu.

Lisää lämminkuppi jauheet kiehuvaan veteen ja suurusta ohrakkaalla.

"Kastikken" tulee olla paksuhkoa.

Laita uunivuokaan kerroksittain jauhelihaa ja kastiketta ja levyjä.

Jätä päällimäiseksi kastiketta.

Kypsennä 200 asteisessa uunissa n. 1t.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 376 grammaa

Marika75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, 7 % rasvaa (käsi10g14kcal2g0g0.7g0g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)10g2.6kcal0.1g0.6g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)1.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Lämmin Kuppi Juusto-Parsakaalikeitto, Blå Band, (1 pussi=annos 25g)1.3g5.6kcal0.1g0.8g0.2g0g
Vesi13g0kcal0g0g0g0g
Ohrakas ohratärkkelys0.4g1.4kcal0g0.4g0g0g
Lasagnelevy Rainbow2.1g7.8kcal0.3g1.5g0.1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g64kcal5g6.8g2g0.4g
Valittu annoskoko39g32kcal2.5g3.4g1g0.2g
Annoskoko puolitettuna20g16kcal1.3g1.7g0.5g0.1g
Arvot/100g100g83kcal6.4g8.7g2.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=89142