Pizza (pellillinen)

Tee ensin:Paista jauheliha ja mausta mielesi mukaan.

Pilko sipuli ja tomaatit.

Avaa purkit valmiiksi ja raasta juusto.

Valmista pohja:lisää hiiva kädenlämpöiseen veteen.

Lisää jauhot vähitellen sekoittaen.

Lisää jauhoja niin että saat mieleisesi paksuuden.

Lisää öljy ja suola.

Kauli tai kaada (löysyydestä riippuen) taikina pellille leivinpaperin päälle.

Laita uuni kuumenemaa 225 asteeseen.

Levitä pohjalle tomaattipyree, ja päälle kaikki täytteet, juusto pinnalle.

Paista keskitasossa n.20 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 264 grammaa

Auntelroy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hiiva 0.3g0.2kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g2.6g1.9kcal0.1g0.3g0g0g
Ruokasuola jodioitu 0.1g0kcal0g0g0g0g
Atria kevyt jauheliha7.4g13kcal1.4g0g0.7g0g
Sipuli (kuorittu)1g0.3kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea. Myllyn paras. 65 g.3.6g13kcal0.5g2.5g0.1g0.1g
Vesi5.6g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy rainbow0.5g4.7kcal0g0g0.5g0g
Herkkusieni säilötty Rainbow2.8g0.4kcal0.1g0g0g0.1g
Xtra salaattitonnikala öljyssä6.7g17kcal1.2g0g1.3g0g
Arla kermajuusto 17 %, 2 viip.3g8.3kcal0.9g0g0.5g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g5.6g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g119kcal8.4g6g6.2g0.6g
Valittu annoskoko39g59kcal4.2g3g3.1g0.3g
Annoskoko puolitettuna20g30kcal2.1g1.5g1.6g0.2g
Arvot/100g100g152kcal10.7g7.7g7.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=89413