Aurajuusto-kesäkurpitsakeitto

6 dl vettä
1 kasvisliemikuutio
kesäkurpitsa 500 g
1 sipuli
valkosipulia
valkopippuria
persiljaa
100 aurajuustoa
1 dl kermaa

Kuumenna vesi, lisää kasvisliemi, viipaloi kurpitsat ja laita kiehumaan, silppua sipuli ja heitä joukkoon.

Mausta, hauduta hiljalleen n 20 min. Murenna kattilaan juusto, kuumenna kunnes sulanut.

Soseuta keitto sauvasekoittimella, lisää kerma.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 213 grammaa

Malibu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kasvisliemikuutio, Knorr4.6g13kcal0.4g0.4g1.1g0.1g
Kesäkurpitsa, tuore21g3.5kcal0.1g0.5g0.1g0.1g
Sipuli (kuorittu)1.8g0.5kcal0g0.1g0g0g
Aurajuusto2.8g9kcal0.6g0g0.8g0g
Ruokakerma 5%, Valio9g6kcal0.1g0.4g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g65kcal2.4g2.8g5g0.4g
Valittu annoskoko39g32kcal1.2g1.4g2.5g0.2g
Annoskoko puolitettuna20g16kcal0.6g0.7g1.3g0.1g
Arvot/100g100g83kcal3.1g3.6g6.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=89757