Sitruunainen tonnikalavuoka

350 g pastaa (esim.

Barilla Penne Rigate)

2 prk tonnikalaa (öljyssä)

2 pss Blå Bandin sitruunakastikejauhetta

4 dl ruokakermaa

2 dl vettä
2 dl herne-maissi-paprika -seosta
2 kevätsipulia varsineen silputtuna

1 tl sitruunapippuria

ripaus suolaa
150 g juustoraastetta
tilliä tai basilikaa koristeluun

Keitä pasta melkein kypsäksi.

Valuta tonnikala ja sekoita uunivuossa pastan kanssa.

Sekoita sitruunakastikejauhe, ruokakerma, vesi, herne-maissi-paprika -seos, kevätsipulisilppu, sitruunapippuri ja suola kulhossa.

Kaada liemi vuokaan muiden ainesten päälle.

Ripottele pinnalle juustoraaste.

Kypsennä 200 asteisessa uunissa noin 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 376 grammaa

Pertsi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Barilla Plus pasta (Barilla), annos 100g9g31kcal1.4g5.7g0.3g0.5g
Tonnikala vedessä, rainbow7.3g7.3kcal1.5g0g0.1g0g
Sitruunakastikejauhe 1 pss (Blå band), annos 43g2.2g11kcal0.1g1.2g0.6g0g
Ruokakerma Valio 5%10g6.2kcal0.1g0.3g0.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 5.2g0kcal0g0g0g0g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 3.1g3.2kcal0.1g0.6g0g0.1g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)1.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Oliiviöljy 0.4g3.1kcal0g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g125kcal6.4g15.8g3.8g1.2g
Valittu annoskoko39g63kcal3.2g7.9g1.9g0.6g
Annoskoko puolitettuna20g31kcal1.6g4g1g0.3g
Arvot/100g100g159kcal8.2g20.2g4.8g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=89850