Punainen linssipata

Kuullota sipulit öljytilkassa.

Lisää huuhdotut linssit ja paahda, sitten vesi, liemikuutio ja tomaattimurska (yrtti tai valkosipuli).

Anna hautua 15-20 min. Lopuksi lisää ruskistettu jauheliha.

Mausta yrteillä esim.

oregano, basilika ym. Itse lisään hyppysellisen kuivattua lehitkaalia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 278 grammaa

Lennumummi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Linssi, punainen, Go Green5.3g17kcal1.3g2.6g0.1g0.6g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g13g4.6kcal0.1g0.9g0.1g0.2g
Kasvisliemikuutio vähäras. (Maggi)0g0kcal0g0g0g0g
Vesi14g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha3.5g5.8kcal0.7g0g0.4g0g
Sipuli (kuorittu)1.8g0.5kcal0g0.1g0g0g
Lehtikaali 1.4g0.6kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g57kcal4.2g7.4g1.2g1.6g
Valittu annoskoko39g29kcal2.1g3.7g0.6g0.8g
Annoskoko puolitettuna20g14kcal1.1g1.9g0.3g0.4g
Arvot/100g100g73kcal5.4g9.5g1.5g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=90012